AKTIV FERIE

                                             MASSER AF MULIGHEDER FOR SPORTSUDØVERE                                           - BÅDE DE PROF OG OS ALMINDELIGE DØDELIGE

Sport og Italien - man tænker straks fodbold. Og jo, fodbold fylder meget. Alle byerne i Toscana har egne fodboldhold og heraf flere i serie A.

Det er mange sportslige begivenheder i Toscana - cykelløb, hestevæddeløb, volleyball, rugby, løb, kapsejlads, basket og golf. Så der findes glimrende lejlighed til udøvende sport under jeres ophold i Toscana.

Er I i tvivl, har I brug for guide eller hjælp til arrangerede begivenheder - kontakt os endelig. info@toscana-con-amore.dk

GOLF

Man kan sagtens nå et par af Toscanas golfbaner på en uge. En del baner tilbyder hotel- og spa-faciliteter og alle er let tilgængelige. Vi hjælper jer gerne med at booke selve golfen, hotelophold mv. Både når I rejser som individuelle og når I vælger at tage hele golfklubben med.

SURF OG KITE

Toscanas skønne variende kyststrækning indbyder til vandsport i form af svømning, surfing, sejlads, vandscootere, vandcykler mv - der er strikse regler for, hvad man må hvor henne, så I bør altid forhøre jer lokalt på stranden om mulighederne.

RUGBY, BASKET OG FODBOLD

Volley, rugby, basket og fodbold - bolde i alle former. Vi hjælper jer med kontakt til de lokale klubber. Hvis I vil overvære en fodboldkamp, så booker vi gerne billetter til jer. I Italien kræves billedlegitimation ved køb af fodbold-billetter, så det er lidt omstændigt, men absolut ikke umuligt.

CYKLING

Enhver cykelrytter prof eller ej med respekt for sig selv må før eller siden cykle i regionen. Toscana på cykel er en god og reel mulighed. I kan leje cykler og tage afsted på egen hånd, men vi anbefaler, at I hyrer en cykel-guide, så I ikke ender i en uforudset sværhedsgrad af bakke-stigning.

YOGA

Trænger I til at bliver nye og bedre mennesker? Nyd et yoga-retreat midt i det skønneste toscanske landskab med tid til lektioner, afslapning, fordybelse, spa, forkælelse - måske en enkelt shoppingtur. Kom med jer selv, med hele jeres yoga-hold eller med veninde-klubben. Vi har stedet og omgivelserne - vi mangler kun jer.

MARATHON MED MERE

Marathon i Firenze er den sidste weekend i november.

Når I løber marathon i Firenze, kommer I forbi alle de berømte seværdigheder - med rette eet af de smukkeste marathon-løb i Italien.

Der løbes halv-marathon flere steder i regionen og der arrangeres forskellige familie-løb i Firenze og generelt i Toscana.

Det smukke, bakkede toscanske landskab indbyder også til skønne vandreture af varierende sværhedsgrad. Der findes forskellige trekking-ruter som fx Renaissance-ringen og I må jo heller ikke glemme Via Francigena, den middelalderlige pilgrimsrute, som løber gennem Toscana. Hvad vandre-ture og trekking angår, er det en god ide at alliere sig med en autoriseret naturguide, som er til stor hjælp og inspiration.

For info omkring løb, praktiske ting og planlægning; info@toscana-con-amore.dk